De Trainer

F3BE1F90-31A5-4523-9D9E-0282CA5F4926

Mijn naam is Sanne Morshuis (midden).
Na mijn studie human resource management heb ik een gedeelte van mijn werkende leven met veel plezier doorgebracht in een commerciële en adviserende omgeving.

Daar heb ik veel geleerd over mensen en organisaties. Mijn passie was lange tijd mijn drijfveer, maar gaandeweg overheerste het gevoel dat ik in mijn ontwikkeling meegenomen was door een stroom die niet mijn natuurlijke weg volgde.

Ik miste bezieling, bezieling vanuit mijn hart. Eigenlijk voelde ik altijd al dat er nog iets anders in mij zat. Iets dat meer van mezelf was.

De tijd was aangebroken om ruimte te geven aan dit gevoel. Ik heb 6 weken onbetaald verlof genomen en ben naar Bali gegaan. Daar volgde ik een 8-daagse retraite waardoor ik bekend ben geraakt met yoga, meditatie en mindfulness. Deze ervaring kan ik het beste omschrijven als ’thuiskomen in een nog onbekend huis’.

Bij terugkomst in Nederland ben ik mijn eigen bedrijf gestart waarbij ik onder andere opdrachten bleef doen voor mijn oude werkgever. Daarnaast ben ik me gaan ontwikkelen op het gebied van yoga en meditatie. Ook ben ik de 8-weekse training mindfulness gaan volgen.

Op de laatste trainingsdag, tijdens de laatste 10 minuten van de training wist ik intuïtief wat ik wilde met mijn toekomst. De training zat zo goed in elkaar en ik had uit eigen ervaring gemerkt wat de training voor mij en anderen in mijn groep betekende. Dit wil ik doorgeven aan anderen. De opleiding tot trainer in MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) die ik daarna gevolgd heb aan het Instituut voor Mindfulness (IVM) en de opleiding via Mindful Schools, hebben me alleen nog maar meer bevestiging gegeven.

Tussen 2017 en 2019 heb ik mogen wonen en werken in Miami en op Curacao met mijn gezin. Samen met een collega heb ik mindfulnesstrainingen gegeven op basisscholen en workshops aan schoolleiders en docenten. Wat een fantastische en leerzame ervaring.

Ik ben dankbaar dat ik met mindfulness in aanraking ben gekomen en dit mag doorgeven en delen met anderen. De trainingen geef ik met passie en bezieling, bezieling vanuit mijn hart.

Phillip Lindsay Authentic Jersey